ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την παραμονή της στην EuroLeague μέχρι τη σεζόν 2036/37

Ο Τζοάν Λαπόρτα @2024 Joan Monfort/AP IMAMGES

Το ΔΣ της Μπαρτσελόνα συμφώνησε στη υπογραφή του νέου δεκαετούς συμβολαίου με την EuroLeague, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/1).

Σάρκα και οστά παίρνει η παραμονή της Μπαρτσελόνα στην οικογένεια της EuroLeague, μια είδηση που είχατε διαβάσει από το ρεπορτάζ του Χάρη Σταύρου στο SPORT24 ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των μπαλουγκράνα συνεδρίασε την Πέμπτη (22/1) και αποφάσισε πως θα υπογράψει το νέο 10ετές συμβόλαιο με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο συμφώνησε να επικυρώσει την επέκταση της άδειας συμμετοχής της πρώτης ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην EuroLeague για τις επόμενες 10 σεζόν (μέχρι τη σεζόν 2036/37), έναν διαγωνισμό του οποίου είναι συνιδρυτικό μέλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επιβεβαιώνει την επιθυμία του να συμμετέχει πάντα στις καλύτερες υπάρχουσες διοργανώσεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ