EUROLEAGUE

Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram μετά την απόφαση της EuroLeague: “Πόσο με φοβάστε ρε;”

PrintScreen/Dpg7000/Instagram

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών στην EuroLeague. Δείτε πώς αντέδρασε μέσω Instagram ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών στην EuroLeague, έπειτα από την αντίδρασή του λίγο πριν το φινάλε του Game 2 του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Βαλένθια. Λίγη ώρα αργότερα τοποθετήθηκε μέσω Instagram. Μάλιστα, πριν ξεκινήσει να μιλάει, έχει βάλει να παίζει ένα απόσπασμα από το Scarface.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Μόλις ενημερώθηκα ότι η EuroLeague μου επέβαλε ποινή 3 αγωνιστικών. Δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο, γιατί πήγα πίσω από τον πάγκο της ομάδας μου και ζήτησα ένα φάουλ. Ουαου. Δεν μπορώ να πάω στο ματς με τη Βαλένθια κι αν κερδίσουμε δεν θα μπορώ να πάω στο Final Four.

Φυσικά το ήξερα αυτό από το πρωί. Το έγραψαν όλα τα ελληνικά site που είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ξέρετε, συγκοινωνούντα δοχεία. Πόσο με φοβάστε ρε; Κρυφτείτε πίσω από τις μάσκες σας. Κέντρικ, Χέιζ, Κώστα, Χουάντσο, Τζέντι, Τζενεράλ (σσ. Τζέριαν), Ρόγκα, Ματίας ποιος θα μου φέρει το τρόπαιο στο Σούνιο οδικώς μετά τη νίκη;”.

Το VIDEO με τη διαμαρτυρία του στην οποία αναφέρθηκε και στο story του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ