EUROLEAGUE

Φουρνιέ για Φαλ στον Παναθηναϊκό AKTOR: “Ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν, δεν είναι μια επιλογή που μπορώ να κρίνω”

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Όσα είπε ο Εβάν Φουνριέ για την μετακίνηση του Μουστάφα Φαλ από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Εβάν Φουρνιέ αποκάλυψε πως μίλησε με τον Μουστάφα Φαλ μετά την μετακόμισή του στον Παναθηναϊκό AKTOR και παραδέχθηκε πως δεν θέλει να κρίνει τον συμπατριώτη του.

“Δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε. Θέλω όμως να ξέρετε ότι ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν. Του είχα μιλήσει και μου είπε ότι του πήρε μια εβδομάδα να συνηθίσει την ιδέα της μεταγραφής. Ακόμα και για μένα, το να τον βλέπω τώρα με τη πράσινη φανέλα μου φαίνεται παράξενο. Και δεδομένου ότι πέρασε πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, πρέπει να του φαίνεται ακόμα παράξενο. Έκανε μια επιλογή για την οικογένειά του. Προφανώς, είναι μια οικονομική επιλογή. Δεν είναι μια επιλογή που μπορώ να κρίνω. 

Στόχος του ήταν επίσης να παίξει, και επειδή έχουμε πολλούς ψηλούς… Κοίτα, κάποιοι μπορούν να αντιμετωπίσουν μια τέτοια αλλαγή, ενώ άλλοι όχι. Ελπίζω όλα να πάνε καλά για τον Μους”, είπε ο MVP του Final Four 2026 και πρωταθλητής Ελλάδας – Ευρώπης με τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη που έδωσε στο “FIRST TEAM”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ