EuroLeague: Το απίστευτο στατιστικό του Νέντοβιτς μετά την πρόκριση της Μονακό

Η Μονακό προκρίθηκε στα playoffs της EuroLeague μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο τελευταίο ματς των play-in. Για πρώτη φορά στη 12ετή πορεία του στη διοργάνωση, ο Νεμάνια Νέντοβιτς φτάνει σε αυτή τη φάση.
Η Μονακό επικράτησε της Μπαρτσελόνα 79-70 στην τελευταία αναμέτρηση των play-in και προκρίθηκε στα playoffs της EuroLeague όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Στα μόλις πέντε χρόνια της στη διοργάνωση, η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει βρεθεί ισάριθμες φορές σε αυτό το σημείο και μάλιστα στις τέσσερις από αυτές αντιμετώπισε τους ερυθρόλευκους είτε σε αυτό το στάδιο, είτε αργότερα στο Final Four.
Αντιθέτως, ο Νεμάνια Νέντοβιτς μπορεί να μην αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τους μπλαουγκράνα, όμως κατάφερε κάτι που δεν είχε πετύχει στο παρελθόν.
Διανύει τον 12ο χρόνο του στη EuroLeague και φτάνει στα playoffs για πρώτη φορά.
Απίστευτο και όμως αληθινό, καθώς ο Σέρβος δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο με καμία από τις έξι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί (Ρίτας, Βαλένθια, Μάλαγα, Αρμάνι, Παναθηναϊκό, Ερυθρό Αστέρα).
Αμέσως μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων, ο Μάικ Τζέιμς έκανε μία ανάρτηση για να σχολιάσει το επίτευγμα του Νέντοβιτς γράφοντας: “Κράτησα την υπόσχεσή μου αδερφέ“.