EuroLeague: Οι διαιτητές για τα ματς Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Η EuroLeague ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ (16/10, 12:15) και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός (16/10, 12:30), για την έκτη αγωνιστική της διοργάνωσης.
Η EuroLeague ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της Παρασκευής (16/10) για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Χάποελ Τελ Αβίβ στο Telekom Center Athens (21:15, Novasports 4, MATCHCENTER από το SPORT24), θα σφυρίξουν οι Εμίν Μογκούλκοτς, Κρίσταπς Κονσταντίνοφς και Ουγκ Τεπενιέ.
Στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα (21:30,Novasports Prime, MATCHCENTER από το SPORT24) η διαιτητική τριάδα θα αποτελείται από τους Τόμισλαβ Χορντόφ, Αρτούρας Σούκις και Μίλος Κόλιενσιτς.