Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ: Γέμισε διμοιρίες των ματ ο περιβάλλοντας χώρος

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο ημιτελικό τους Final Four της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε.
Ισχυρή αστυνομική παρουσία καταγράφεται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ με αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ να έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά του γηπέδου, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε ένταση ή επεισόδιο κατά την άφιξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Οι Αρχές βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή, θέλοντας να διασφαλίσουν πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Νωρίτερα, οι φίλαθλοι της Φενέρ έκαναν την εμφάνισή τους σπροκειμένου να υποστηρίξουν την ομάδα τους στο Final Four της EuroLeague απέναντι στους ερυθρόλευκους, χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.
Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες: