EUROLEAGUE

EuroLeague: Back-to-back MVP της αγωνιστικής ο Ντάνιελ Χάκετ

Ο Ντάνιελ Χάκετ
Ο Ντάνιελ Χάκετ PHOTO CREDITS: CSKABASKET

Ο Ντάνιελ Χάκετ αναδείχθηκε MVP και της 21ης αγωνιστικής στη EuroLeague μετά από το αντίστοιχο βραβείο που κατέκτησε για την 20η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Μετά από την κατάκτηση του βραβείου MVP για την 20η αγωνιστική της EuroLeague για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Ντάνιελ Χάκετ αναδείχθηκει πολυτιμότερος παίκτης και της 21η αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις μέσα στην εβδομάδα και κατέκτησε το δεύτερο βραβείο MVP στην καριέρα του και μάλιστα σερί.

Ο γκαρντ των Ρώσων ήταν απολαυστικός στη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Βιλερμπάν με 90-83 πραγματοποιώντας την δεύτερη καλύτερη εμφάνιση στην ενδέκατη σεζόν του στην EuroLeague.

Είχε συνολικά 27 πόντους απέναντι στους Γάλλους με 6/8 δίποντα και 3/4 τρίποντα ενώ έβαλε και 6/7 βολές. Επιπλέον μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε τέσσερις ασίστ συγκεντρώνοντας συνολικά 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Μάλιστα μετά από τη λήξη του ματς, ο Χάκετ έτρεξε στην αγκαλιά του πατέρα του, βάζοντας τα κλάματα.

Μεγάλη εμφάνιση και από τον Άντονι Ράντολφ της Ρεάλ Μαδρίτης που μόλις λίγο καιρό μετά από την επιστροφή του στη διοργάνωση μάζεψε 12 ριμπάουντ απέναντι στην Μπασκόνια, τον μεγαλύτερο αριθμό στην 21η αγωνιστική.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ