EUROCUP

EuroCup: Οι παίκτες της Παρί καταγγέλλουν πως έπεσαν θύματα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδούς της Μπανταλόνα

EuroCup: Οι παίκτες της Παρί καταγγέλλουν πως έπεσαν θύματα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδούς της Μπανταλόνα
PRINTSCREEN

Δέκτες ρατιστικης επίθεσης φέρεται να έγιναν οι παίκτες της Παρί στο παιχνίδι κόντρα στην Μπανταλόνα για το EuroCup, με παίκτες της γαλλικής ομάδας να καταγγέλουν ρατιστική συμπεριφορά από τους οπαδούς των Ισπανών.

Καταγγελίες για ρατιστική επίθεση έκαναν παίκτες της Παρί για το ματς με αντίπαλο την Μπανταλόνα στο πλαίσιο του EuroCup.

Η ισπανική ομάδα υποδέχθηκε την γαλλική, με την Παρί να παίρνει τη νίκη με 101-94. Παίκτες των φιλοξενούμενων κατήγγειλαν ρατσιστική συμπεριφορά από τους οπαδούς της Μπανταλόνα, με τους Ναντίρ Χίφι και Μάικλ Κέσενς μέσω αναρτήσεών τους στα social media να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους και να περιγράφουν όλα όσα βίωσαν στο γήπεδο των Ισπανών.

Ο Ναντίρ Χίφι σε ανάρτησή του στα social media έγραψε: "Δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την ζωή μου. Κλάματα μαϊμούς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μας με την Μπανταλόνα... Είναι 2023 και ακόμα δεν αλλάζει τίποτα. Είναι πολύ σοβαρό".

Ο συμπαίκτης του, Μάικλ Κέσενς αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Χίφι και δήλωσε: "Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: η ρατιστική συμπεριφορά των οπαδών της Μπανταλόνα ή το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο χωρίς να αλλάζει τίποτα. Δειλή συμπεριφορά από οπαδούς που δείχνουν να νομίζουν ότι είναι αποδεκτό και κανονικό. Εσείς στο EuroCup σκοπεύετε να κάνετε κάτι για αυτό;"

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ