EUROCUP

EuroCup: Ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ χτύπησε έπειτα από πρόσκρουση στο παρμπρίζ του λεωφορείου πριν τον τελικό

EuroCup: Ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ χτύπησε έπειτα από πρόσκρουση στο παρμπρίζ του λεωφορείου πριν τον τελικό
ΛΟΤΣΑΡΗ ΓΙΩΤΑ / EUROKINISSI

Ένα απότομο φρενάρισμα, το οποίο φαίνεται να έγινε σκόπιμα από τον οδηγό του λεωφορείου που μετέφερε την Τουρκ Τέλεκομ στην Ισπανία, προκάλεσε τον τραυματισμό του Ερντέμ Τζαν στον αυχένα, ώρες πριν το τελικό του EuroCup κόντρα στην Γκραν Κανάρια.

Μία δυσάρεστη "έκπληξη" περίμενε την Τουρκ Τέλεκομ λίγες ώρες πριν από τον τελικό του EuroCup κόντρα στη Γκραν Κανάρια, ο οποίος και θα δώσει το εισιτήριο για την EuroLeague της σεζόν 2023-24 στη νικήτρια ομάδα, καθώς ο προπονητής του τουρκικού συλλόγου, Ερντέμ Τζαν, χτύπησε τον αυχένα του έπειτα από πρόσκρουση στο παρμπρίζ του λεωφορείου.

Η τουρκική ομάδα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον οδηγό του πούλμαν που τη μετέφερε στο γήπεδο των Ισπανών, όπου και θα λάβει χώρα ο τελικός, αφού φαίνεται να έκανε επίτηδες κύκλους για να παρατείνει στα 40 λεπτά μια διαδρομή που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να κρατήσει μόλις 10 λεπτά.

Παράλληλα, ο CEO της Τουρκ Τέλεκομ, Όντερ Κολσέμπας, κατήγγειλε πως ο οδηγός είχε βάλει πολύ δυνατά τη μουσική στο πούλμαν και δεν τη χαμήλωσε παρά τα πολλαπλά αιτήματα των ανθρώπων της ομάδας. Ως εκ τούτου, ο τεχνικός του τουρκικού συλλόγου, Ερντέμ Τζαν, σηκώθηκε από τη θέση του για να πει ξανά στον οδηγό να χαμηλώσει την ένταση, κι εκείνος φαίνεται να φρέναρε απότομα -σκοπίμως- προκαλώντας τον τραυματισμό του Τούρκου προπονητή στον αυχένα, μετά την πρόσκρουση στο παρμπρίζ.

"Προπόνησε την ομάδα με κολάρο και μετά πήγε στο νοσοκομείο με φορείο. Δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε το EuroCup ή την Γκραν Κανάρια, αλλά δυστυχώς, υπάρχει κίνητρο και όποιος είναι υπαίτιος πρέπει να τεθεί προ των ευθυνών του. Το δουλεύουμε, αλλά πρώτα από όλα ελπίζουμε ότι ο προπονητής μας είναι υγιής", ανέφερε ενδεικτικά ο κ. Κολσέμπας.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ