ΑΡΗΣ

Ρόμπινσον-Ερλ: “Γινόμαστε καλύτεροι και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον – Οι οπαδοί του Άρη είναι οι καλύτεροι στον κόσμο”

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Οι δηλώσεις του Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ μετά την εκτός έδρας νίκη του Άρη επί της Ροστόκ με 110-79, για την τέταρτη αγωνιστική του EuroCup.

Ο Άρης ήταν σαρωτικός και πήρε εμφατικό διπλό με 110-79 στην έδρα της Ροστόκ στη Γερμανία, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του EuroCup.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ στάθηκε στη βελτίωση των Θεσσαλονικών, στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά και στη στήριξη των φιλάθλων.

Για τη νίκη: “Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι απόψε. Νομίζω ότι συνεχώς γινόμαστε καλύτεροι και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Στόχος μας είναι να προχωράμε μέρα με τη μέρα. Ξέρουμε ότι διαθέτουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες, ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο και υπέροχους φιλάθλους. Χτίζουμε κάτι μέρα με τη μέρα. Εμπιστευόμαστε τη δουλειά που κάνουμε και μπορούμε να αποδεχτούμε τα αποτελέσματα που αυτή φέρνει”.

Για την άμυνα της ομάδας: “Νομίζω ότι η ταυτότητά μας βρίσκεται ξεκάθαρα στην άμυνα. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες στην επίθεση, αλλά όταν είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι αμυντικά και λειτουργούμε όλοι μαζί ως ένα σύνολο, αυτό επιτρέπει στον καθένα μας να ξεχωρίζει και στην επίθεση”.

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας: “Είναι οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο. Είναι απίστευτοι. Θέλουμε να δίνουμε τα πάντα γι’ αυτούς κάθε βράδυ και τους αγαπάμε πάρα πολύ. Ειδικά όταν ταξιδεύουν για να μας στηρίξουν στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όσο για τα εντός έδρας, δεν μπορείς καν να περιγράψεις πώς είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Είναι πραγματικά απολαυστικό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ