EUROBASKET

EuroBasket: Η Ουγγαρία εγκαταλείπει τη "φούσκα" της Σλοβενίας λόγω κρουσμάτων

Οι παίκτες της Ουγγαρίας αγκαλιασμένοι στο κέντρο του γηπέδου σε αγώνα για τα προκριματικά του EuroBasket 2022
Οι παίκτες της Ουγγαρίας αγκαλιασμένοι στο κέντρο του γηπέδου FIBA

Μία μέρα πριν από την επανεκκίνηση των προκριματικών για το EuroBasket 2022, η Ουγγαρία αποχωρεί άρον άρον από τη "φούσκα" της Λιουμπλιάνας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Μετά από μία μεγάλη διακοπή και τη μετάθεση του EuroBasket κατά ένα έτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και όσων αυτών έφερε, η FIBA αποφάσισε να δημιουργήσει "φούσκες" για τις εθνικές ομάδες, προκειμένου να ολοκληρωθεί δίχως προβλήματα η προκριματική φάση.

Παρά τις προσπάθειες της παγκόσμιας ομοσπονδίας όμως, προέκυψε ένα μεγάλο πρόβλημα, μία μέρα πριν από την επανεκκίνηση των προκριματικών. Κι αυτό γιατί προέκυψαν κρούσματα κορονοϊού στην αποστολή της Ουγγαρίας, η οποία αποχωρεί άρον άρον από τη "φούσκα" της Λιουμπλιάνα, στην οποία βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η εγχώρια ομοσπονδία ενημέρωσε επίσημα για το γεγονός, με τις υπόλοιπες τρεις (Σλοβενία, Αυστρία, Ουκρανία) να παραμένουν όμως, για να γίνουν οι υπόλοιποι αγώνες που έχουν οριστεί. Όσον αφορά στα δύο αναβληθέντα πλέον παιχνίδια της Ουγγαρίας, αυτά θα διεξαχθούν την περίοδο των επόμενων "παραθύρων" της FIBA, τον Φεβρουάριο του 2021.

Κι όλα αυτά, την ώρα που η Ουγγαρία ήταν πρώτη στον όμιλο έχοντας κάνει το 2/2 στη διάρκεια των πρώτων παραθύρων.

Αναλυτικά η κατάταξη στο GROUP F των προκριματικών:

1. Ουγγαρία 2-0
2. Ουκρανία 1-1
3. Σλοβενία 1-1
4. Αυστρία 0-2

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROBASKET FIBA ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ