EUROBASKET 2022

EuroBasket: Αγωνία στους Σέρβους, ο Μπιέλιτσα κινδυνεύει να χάσει τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού

EuroBasket: Αγωνία στους Σέρβους, ο Μπιέλιτσα κινδυνεύει να χάσει τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού
PHOTO CREDITS: FIBA

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα και κινδυνεύει να χάσει το EuroBasket, όπως αναφέρει η σερβική Mozzartsport.

Με ένα σημαντικό πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας ενόψει του EuroBasket αλλά και των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Εθνική Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην γάμπα και κινδυνεύει να μην ενισχύσει την ομάδα του τόσο στα προκριματικά όσο και στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού, το EuroBasket.

Όπως αναφέρει η σερβική Mozzartsport ο Μπιέλιτσα πήγε απευθείας για εξετάσεις οι οποίες θα δείξουν και το μέγεθος του τραυματισμού του. Λόγω του οιδήματος δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός, ωστόσο ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα ενόψει των σημαντικών αγώνων.

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι ο Μπιέλιτσα δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού κόντρα στο Μαυροβούνιο αλλά σε μία ανύποπτη φάση που δεν συμμετείχε άλλος αθλητής. Επιπλέον θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Μπιέλιτσα υπέγραψε συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

TAGS EUROBASKET 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ