ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET 2025

EuroBasket 2025: Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Όσμαν, Game Time Decision λένε οι Τούρκοι

FIBA

Ο Τζέντι Όσμαν έβγαλε μέρος της τελευταίας προπόνησης της Τουρκίας στη Ρίγα.

Ο Τζέντι Όσμαν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Τουρκίας πριν από τον ιστορικό ημιτελικό με την Ελλάδα για το EuroBasket 2025.

Το SPORT24 βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής Τουρκίας στην Riga Arena. Στην τελευταία προπόνηση των Τούρκων, ο Όσμαν, που την Πέμπτη δυσκολευόταν να περπατήσει, συμμετείχε, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια επιθυμία του για να βρεθεί στον ημιτελικό.

Ο Αταμάν τοποθετήθηκε για την κατάσταση του Οσμάν, μία ημέρα πριν τον αγώνα και ανέφερε: “Η θεραπεία του Τζέντι βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν μπορούσε να προπονηθεί με την ομάδα σήμερα. Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει την ώρα του αγώνα”.

Ανήμερα του μεγάλου αγώνα, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι η συμμετοχή του Όσμαν στον αγώνα θα κριθεί εκείνη τη στιγμή.

Σε επτά παιχνίδια στο τουρνουά, ο Όσμαν μετρά 14.9 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ.

 

Η αποστολή του SPORT24 ενδυναμώνεται με την βοήθεια της ΔΕΗ και μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ γύρω από το μπασκετικό γεγονός του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ