EUROBASKET 2025

EuroBasket 2025: Η Σερβία περιμένει άμεσα την απάντηση του Νίκολα Γιόκιτς

Milad Payami/fiba.basketball

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναμένει άμεσα απάντηση από τον Νίκολα Γιόκιτς αναφορικά με την παρουσία του στο EuroBasket 2025.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση του Νίκολα Γιόκιτς για το αν θα αγωνιστεί στο EuroBasket 2025 (27 Αυγούστου – 14 Σεπρεμβρίου).

Όπως αναφέρει η Meridian Sport, αυτή αναμένεται να είναι θετική, με τον Σέρβο σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς να είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Σβέτισλαβ Πέσιτς για ένα ακόμα καλοκαίρι.

Η Σερβία θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 28 Ιουλίου, ενώ στις 9 και 10 Αυγούστου θα βρεθεί στο ECOMMBX Cup στην Κύπρο, ένα φιλικό τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχει και η Εθνική Ελλάδας. 

Θυμίζουμε ότι στο EuroBasket 2025 η Σερβία έχει κληρωθεί στο Group A, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρίγα (σσ. όπως και η τελική φάση) μαζί με Λετονία, Τσεχία, Τουρκία, Εσθονία και Πορτογαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ