EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Πρεμιέρα με δυνατές αναμετρήσεις, ξεχωρίζουν Σλοβενία - Λιθουανία και Γαλλία - Γερμανία

EuroBasket 2022: Πρεμιέρα με δυνατές αναμετρήσεις, ξεχωρίζουν Σλοβενία - Λιθουανία και Γαλλία - Γερμανία
FIBA

Με έξι αγώνες ξεκινά το EuroBasket 2022, το μεγάλο ραντεβού του φθινοπώρου, με τις σπουδαίες μάχες Σλοβενία - Λιθουανία και Γαλλία - Γερμανία να τραβούν τα βλέμματα.

Το EuroBasket 2022 ξεκινά σήμερα (1/9) και 12 ομάδες θα ξεκινήσουν την πορεία τους με στόχο να κατακτήσουν μία από τις τέσσερις θέσεις των ομίλων που οδηγούν στη φάση των "16" που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο.

Η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς και του Γκόραν Ντράγκιτς δίνει τον πρώτο της αγώνα κόντρα στην πολύ ισχυρή Λιθουανία του Σαμπόνις (18:15, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24) με στόχο να φτάσει ως το τέλος και στην διατήρηση των σκήπτρων της.

Εξίσου μεγάλη αναμέτρηση είναι και αυτή ανάμεσα στην Γαλλία και την Γερμανία (21:30, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24) εκεί όπου ο Ρούντι Γκομπέρ, ο Εβάν Φουρνιέ και οι άλλοι μεγάλοι παίκτες της Γαλλίας θα παίξουν κόντρα στους Τάις, Σρούντερ, Βάγκνερ και τους άλλους Γερμανούς.

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Ισπανία - Βουλγαρία (14:30, ΕΡΤ3) όπου ο Σάσα Βεζένκοβ θα παίξει κόντρα στο πολύ δυνατό σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο, Βέλγιο - Γεωργία, Τουρκία - Μαυροβούνιο και Βοσνία - Ουγγαρία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας στο EuroBasket 2022

A' Όμιλος

Β' Όμιλος

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ