EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Ποτσέκο: "Μετά την νίκη επί της Σερβίας έδωσα την πιστωτική μου κάρτα στους παίκτες για να γιορτάσουν"

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο
Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο FIBA

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο κατάφερε πάλι να γίνει viral, αυτή την φορά με τις ατάκες του μετά την νίκη της Ιταλίας επί της Σερβίας για την φάση των 16 του EuroBasket, αφού αποκάλυψε ότι έδωσε την κάρτα του στους παίκτες του για να γιορτάσουν.

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο ήταν ο άνθρωπος που έκλεψε όλα τα φώτα χθες (11/9) την δεύτερη ημέρα της φάσης των 16 του EuroBasket 2022 με τις αντιδράσεις του και γενικά το... show που έδωσε όλο το βράδυ.

Η πρόκριση της Ιταλίας σε βάρος της Σερβίας, η αποβολή του στην τρίτη περίοδο, η αποθέωση από τους παίκτες του, τα δάκρυά του μετά το παιχνίδι, το άλμα του στην αγκαλιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η ατάκα ότι πήδηξε πιο ψηλά από ότι ποτέ στην ζωή του. Δεν έφταναν. Ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να χαρίσει ακόμα μία viral στιγμή στον κόσμο, αυτή την φορά με τις δηλώσεις του.

Ο Ποτσέκο μίλησε στην "Gazzetta dello Sport" και περιγράφοντας τα συναισθήματά του αποκάλυψε ότι μέσα στην χαρά του έδωσε την πιστωτική του κάρτα στους παίκτες του! "Μετά την νίκη έδωσα την πιστωτική μου κάρτα στους παίκτες για να κάνουν ό,τι θέλουν για να γιορτάσουν την νίκη. Με απείλησαν ότι καλά θα κάνω να τους έχω δώσει τον σωστό κωδικό" είπε γελώντας ο Ποτσέκο, για να αναφέρει στην συνέχεια:

"Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ιταλικού μπάσκετ. Μεγαλύτερη και από αυτή στον ημιτελικό κόντρα στην Λιθουανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 όταν ήμουν παίκτης".

Τέλος, αναφερόμενος στον αγώνα με την Σερβία αναφέρθηκε στην συνεισφορά του Νίκο Μέλι, τον οποίο αποθέωσε: "Ο Μέλι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Το πιστεύω αυτό. Έχει απίστευτο I.Q εντός και εκτός παρκέ. Δεν έχω δει κανέναν σαν αυτόν στα 40 χρόνια που ασχολούμαι με το μπάσκετ. Πάντα ξέρει τι να κάνει σε κάθε κατάσταση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Γιόκιτς μας σκότωνε, δεν μπορούσαμε να τον αντιμετωπίσουμε στην ρακέτα, αλλά έπρεπε να βρούμε μία λύση. Στο ημίχρονο μίλησα στον Νίκο και του είπα να επιτεθεί στον Γιόκιτς σε κατάσταση ένας με έναν, να τον απομακρύνει από την ρακέτα, αλλιώς αν συνεχίσει έτσι θα μας σκοτώσει. Δέχθηκε αυτό που του είπα και έκανε ακόμα περισσότερα, ειδικά όταν έπαιζε φορτωμένος με φάουλ. Έδωσε το παράδειγμα, αλλά όλοι ήταν σημαντικοί για να έρθει η νίκη".

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ