EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Ο Τζέρεμι Σόχαν των Σπερς δεν θα ενισχύσει την Πολωνία

Ο Τζέρεμι Σόχαν με την εθνική Πολωνίας
Ο Τζέρεμι Σόχαν με την εθνική Πολωνίας FIBA

Χωρίς τον Τζέρεμι Σόχαν των Σαν Αντόνιο Σπερς θα παραταχθεί η Πολωνία στο EuroBasket 2022, καθώς ο 19χρονος φόργουορντ / σέντερ αποφάσισε να επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Ο Τζέρεμι Σόχαν δεν θα δώσει το "παρών" με την εθνική Πολωνίας στο EuroBasket 2022. Ο 19χρονος φόργουορντ / σέντερ, ο οποίος επιλέχθηκε στα φετινά NBA Draft από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, αποφάσισε να μείνει στην Αμερική για να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι η Πολωνία θα δώσει το "παρών" στο τουρνουά Ακρόπολις, μαζί με τις Τουρκία και Γεωργία. Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις στα ΜΜΕ της Πολωνίας εξέφρασε την ελπίδα του να εκπροσωπήσει την εθνική Πολωνία σε επόμενα τουρνουά.

"Μετά από μεγάλες συζητήσεις με τους Σαν Αντόνιο Σπέρς, τον ατζέντη και την οικογένειά μου, αποφασίσαμε ότι θα μείνω τελικά στο Σαν Αντόνιο για να συνεχίσω να προετοιμάζομαι για την πρώτη μου σεζόν στο NBA, την πιο σημαντική και μεγαλύτερη σεζόν της καριέρας μου μέχρι στιγμής.

Είμαι μόλις 19 ετών και η σωστή σωματική και ψυχική προετοιμασία για τουλάχιστον 82 αγώνες την επόμενη σεζόν είναι εξαιρετικά σημαντική για την εξέλιξή μου. Ελπίζω να γίνω σημαντικό στοιχείο των Spurs και της Εθνικής Πολωνίας για χρόνια", ανέφερε χαρακτηριστικά

TAGS EUROBASKET 2022 ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ