ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

EuroBasket 2022, Ο Ντάνιελ Τάις στο SPORT24: "Μετάλλιο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο"

EuroBasket 2022, Ο Ντάνιελ Τάις στο SPORT24: "Μετάλλιο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Τάις είχε ένα χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, λόγω της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στο EuroBasket 2022. Διαβάστε τι είπε στο SPORT24 με το μετάλλιο στο στήθος.

Η Γερμανία πανηγυρίζει την επιστροφή στα μετάλλια σε μεγάλη διοργάνωση μετά από δεκαεφτά (17) χρόνια. Ο μικρός τελικός με την Πολωνία έφερε τα χαμόγελα που όλοι περίμεναν και προσδοκούσαν, με τον Ντάνιελ Τάις να απαντά σε κάθε ερώτηση που του έγινε στη μεικτή ζώνη, με τον ίδιο τρόπο. Χαμογελώντας.

Ο 30χρονος σέντερ μίλησε στο SPORT24 λίγα λεπτά μετά από την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στη Γερμανία, τονίζοντας πως "αυτός ήταν ο στόχος μας από την πρώτη στιγμή. Όταν μαζευτήκαμε όλοι μαζί το καλοκαίρι είχαμε πει πως το μετάλλιο είναι ο στόχος μας. Προφανώς και θέλαμε να πάμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το χρυσό. Ήμασταν απογοητευμένοι μετά από την ήττα στον ημιτελικό, αλλά κυνηγήσαμε τον στόχο μας που ήταν το μετάλλιο".

Για να συνεχίσει: "Θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ με την εθνική και να πετύχουμε. Έπρεπε να σεβαστούμε τους πάντες, αλλά δεν φοβηθήκαμε κανένα. Έπρεπε να σεβαστούμε και τους εαυτούς μας. Μετά από την ήττα με την Ισπανία δεν ήταν εύκολο αλλά ανασυγκροτηθήκαμε. Είπαμε πως έπρεπε να μείνουμε μαζί και αυτό κάναμε όπως σε όλο το τουρνουά".

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan, με πολλές επιλογές και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.

Ενώ σε ερώτηση για το αν αυτή η επιτυχία αποτελεί προάγγελο ακόμη περισσότερων χαμόγελων εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, απάντησε πως "είναι μακρινός στόχος, αλλά ναι θέλουμε ένα μετάλλιο. Το καλοκαίρι δεν ήταν εύκολο και η προετοιμασία. Πολλοί μας είχαν εκτός μεταλλίων, αλλά εμείς πιστέψαμε στους εαυτούς μας και αυτό θέλουμε να κάνουμε και του χρόνου στο Παγκόσμιο".

Πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, προκειμένου να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του, ο Ντάνιελ Τάις κλήθηκε να απαντήσει σε ένα δίλημμα: Τόμας Μίλερ ή Ντένις Σρούντερ;

Κι αφού χαμογέλασε διάπλατα, εξήγησε πως "ο Ντένις είναι πάνω απ όλα".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ