ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

EuroBasket 2022: Ο Ματέους Πονίτκα "έπαιξε" στο SPORT24 με τις φήμες για το ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια

EuroBasket 2022: Ο Ματέους Πονίτκα "έπαιξε" στο SPORT24 με τις φήμες για το ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια
FIBA

Έτοιμος να παλέψει με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει για να πάρει η Πολωνία την τρίτη θέση στο EuroBasket 2022 δήλωσε ο Ματέους Πονίτκα στο SPORT24, πριν "παίξει" και με τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Βίρτους Μπολόνια για εκείνον.

Είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης του EuroBasket 2022. Ο Ματέους Πονίτκα έχει κουβαλήσει την Πολωνία μέχρι την τετράδα της διοργάνωσης, την ίδια ώρα ωστόσο, οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Βίρτους Μπολόνια, αρχίζουν να γίνονται όλο και περισσότερες.

Λίγα λεπτά μετά από το τέλος του ημιτελικού με τη Γαλλία, στον οποίο οι Πολωνοί γνώρισαν τη συντριβή, ο ηγέτης της ομάδας του Ιγκόρ Μίλιτσιτς μίλησε στο SPORT24 και "έπαιξε" με αυτές τις φήμες. Έχει συμβόλαιο διάρκειας τριών μηνών με τη Ρέτζο Εμίλια, γνωρίζει όμως ότι το επίπεδό του είναι τουλάχιστον για τη EuroLeague.

"Μας σκότωσαν απόψε οι Γάλλοι και μας σκότωσαν με τη δύναμή τους. Ήξεραν ότι θα παλέψουμε με τις διεισδύσεις μας και με το πικ-εν-ρολ και μας έδειραν. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να αντιμετωπίσουμε μία τόσο δυνατή ομάδα, με τόσο ταλέντο και τόσο φιζικάλιτι και τόση εμπειρία. Εντάξει, απόψε δεν είχαμε την ευκαιρία που θέλαμε, θα την αναζητήσουμε την Κυριακή" μας είπε ο Πονίτκα, ο οποίος έχει 14 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 6.3 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 17.6 μονάδες αξιολόγησης ανά 27.6 λεπτά.

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan, με πολλές επιλογές και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.

"Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία για να κερδίσουμε κάτι. Θα δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, δεν θα είναι όμως εύκολο. Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξουμε με τη Γερμανία ή με την Ισπανία, γιατί ξέρω ότι είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι" πρόσθεσε ο Πονίτκα, που έπαιξε την περσινή σεζόν στη Ζενίτ.

"Είναι στενάχωρο. Πετύχαμε κάτι σπουδαίο, εντάξει, αλλά αν χάναμε με 10, 15, 20 πόντους... Οι 40 πονάνε. Θα γίνουμε πιο έμπειροι από αυτό το ματς, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις αυτούς τους παίκτες. Οι μισοί παίζουν στο NBA και οι άλλοι μισοί είναι τοπ στη EuroLeague. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το μετάλλιο. Είδατε απόψε τον κόσμο, ακόμη κι όταν χάναμε με πολλούς πόντους, μας υποστήριζαν σε αυτό το ιστορικό επίτευγμα για τη χώρα" εξήγησε ο Πολωνός και έκλεισε τις δηλώσεις του με ένα σχόλιο για το μέλλον του.

"Τη Δευτέρα θα πετάξω για τη Βαρσοβία και την Τρίτη για την Σμύρνη. Την Πέμπτη θα πετάξω για τη Μπολόνια, γιατί η Ρέτζο Εμίλια είναι 40 λεπτά μακριά" είπε ο Πονίτκα και όταν ο Βασίλης Σκουντής επέμεινε, λέγοντάς του ότι υπάρχουν φήμες που θέλουν τη Βίρτους να κινείται για την απόκτησή σου, απάντησε "το γνωρίζω, αλλά εγώ θα πάω στη Μπολόνια επειδή η Ρέτζο Εμίλια είναι 40 λεπτά μακριά. Δεν ξέρω τι να σας πω, θα δούμε".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ