EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Με Φαλ η ισχυρή Γαλλία

EuroBasket 2022: Με Φαλ η ισχυρή Γαλλία
FIBA

Το πράσινο φως για τη συμμετοχή του στο EuroBasket 2022 έλαβε τη Δευτέρα (29/8) ο Μουστάφα Φαλ, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη τόσο του γιατρού του Ολυμπιακού όσο και του επιτελείου της εθνικής Γαλλίας.

Ο Μουστάφα Φαλ θα ενισχύσει κανονικά τη Γαλλία στο EuroBasket 2022, όπως ανακοινώθηκε σχετικώς το απόγευμα της Δευτέρας (29/8).

Ο θηριώδης σέντερ του Ολυμπιακού και alter ego του Ρούντι Γκομπέρ στη φροντ λάιν του εθνικού συγκροτήματος έλαβε την έγκριση του γιατρού των ερυθρόλευκων (που ταξίδεψε γι' αυτόν τον σκοπό στο Παρίσι) και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Βενσάν Κολέ για τη μεγάλη διοργάνωση που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε η σχετική ενημέρωση της Ομοσπονδίας, ο Φαλ κέρδισε το στοίχημα με τον χρόνο και παρόλο που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας των μπλε θα βρίσκεται στη 12άδα που θα ταξιδέψει στην Κολωνία για τη συμμετοχή στον 2ο όμιλο. Ή αλλιώς όμιλο του θανάτου. Εκεί που οι Γάλλοι θ' αντιμετωπίσουν κατά σειρά την (οικοδέσποινα) Γερμανία (1/9), τη Λιθουανία (3/9), την Ουγγαρία (4/9), τη Βοσνία (6/9) και τη Σλοβενία (7/9).

Αναγκαστικά ο Φαλ εκτόπισε από την τελική επιλογή τον Μουχαμαντού Ζαϊτέ, τον οποίο ο Κολέ ευχαρίστησε δημοσίως για "την υποδειγματική συμπεριφορά ου σε όλη την περίοδο της προετοιμασίας".

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ