EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Ισπανία - Γαλλία: Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε 6/7 τρίποντα στο πρώτο μισό και βρέθηκε πίσω από τον Τζόρτζεβιτς

EuroBasket 2022, Ισπανία - Γαλλία: Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε 6/7 τρίποντα στο πρώτο μισό και βρέθηκε πίσω από τον Τζόρτζεβιτς
INTIME SPORTS

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε πάρει "φωτιά" από την περιφέρεια στο πρώτο μισό του τελικού, έχοντας 6/7 τρίποντα και συνολικά 18 πόντους σε 10 λεπτά και έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία των EuroBasket με περισσότερα από πέντε σε τελικό από το 1995.

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έκανε η Ισπανία στον τελικό του EuroBasket 2022 κόντρα στην Γαλλία, έχοντας καυτό τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο πρώτο μισό με 6/7 τρίποντα και συνολικά 18 πόντους σε 10 λεπτά συμμετοχής.

Ο "Μπο Κρουζ", όπως είναι το κινηματογραφικό του όνομα, ήταν σε τρομερή κατάσταση, παίρνοντας από το χέρι την ομάδα του για να την οδηγήσει στο +10 του ημιχρόνου. Η γαλλική άμυνα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να προσαρμόσει την άμυνα πάνω του με αποτέλεσμα ο Ερνανγκόμεθ να στήνει ισπανικό πάρτι.

Μάλιστα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία που σκόραρε πάνω από πέντε τρίποντα σε τελικό EuroBasket μετά από τον Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς το 1995 (όταν είχε 9/12 κόντρα στην Λιθουανία).

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ