EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Γερμανία: Αγωνία για Βάγκνερ, αμφίβολος για τον προημιτελικό

Ο Φραντζ Βάγκνερ
Ο Φραντζ Βάγκνερ FIBA

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η Γερμανία - αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών αν η Ελλάδα νικήσει την Τσεχία - ενόψει του προημιτελικού του EuroBasket 2022 για τον τραυματισμό του Φραντζ Βάγκνερ, με την συμμετοχή του διεθνή φόργουορντ να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο τραυματισμός του Φραντζ Βάγκνερ στον δεξιό αστράγαλο στην νίκη με 85-79 της Γερμανίας επί του Μαυροβουνίου για την φάση των 16 του EuroBasket 2022 έχει φέρει σε κατάσταση συναγερμού τους Γερμανούς. Όπως φαίνεται, αυτή η αγωνία θα συνεχίσει να υφίσταται.

Όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης η γερμανική Ομοσπονδία, ο φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ υποβλήθηκε σε μαγνητική και συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Το καθεστώς συμμετοχής του ωστόσο στον προημιτελικό της Τρίτης (13/9) δεν έχει ακόμα καθοριστεί

Αυτό ενδεχομένως να ενδιαφέρει την Εθνική Ανδρών. Ο λόγος είναι ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα αποκλείσει σήμερα (11/9) την Τσεχία (21:45, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24), θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στα προημιτελικά.

Μέχρι στιγμής στο EuroBasket 2022 ο Βάγκνερ αριθμεί 15.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 46.2% στα τρίποντα σε 25 λεπτά συμμετοχής, όντας μαζί με τον Ντένις Σρούντερ οι ηγέτες των Γερμανών.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ