EUROBASKET 2022

Eurobasket 2022: Οριακή η κατάσταση με Γκαλινάρι, αγωνία στην Ιταλία για την τελική διάγνωση

Eurobasket 2022: Οριακή η κατάσταση με Γκαλινάρι, αγωνία στην Ιταλία για την τελική διάγνωση
FIBA

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι τραυματίστηκε στον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου με τη Γεωργία και σύμφωνα με ιταλικές πηγές οι πιθανότητες να προλάβει το Eurobasket 2022 (1-18 Σεπτεμβρίου) δεν είναι πάρα πολλές.

Οι πρώτες ενδείξεις από τον τραυματισμό του Ντανίλο Γκαλινάρι αφήνουν περιορισμένα περιθώρια για τη συμμετοχή του στο Eurobasket 2022.

Ο NBAer φόργουορντ της Ιταλίας αποχώρησε από τον αγώνα με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σύμφωνα με όσα διέρρευσαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο χειρουργημένο γόνατό του.

Φυσικά πριν από την τελική διάγνωση, ο Γκαλινάρι θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που θα ρίξουν φως. Αν όμως επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε δύσκολα θα προλάβει να παίξει στη μεγάλη φθινοπωρινή διοργάνωση (1-18 Σεπτεμβρίου), στερώντας από τον Τζιανμάρκο Ποτζέκο μια πολύτιμη μονάδα.

Ακόμη κι αν δεν έχει πειραχτεί ο σύνδεσμος, που σε πρώτη φάση έδειξε πως είναι σταθερός όπως έμαθε (και έγραψε ο Τσαράνια), οι πιθανότητες να πάρει το ρίσκο μοιάζουν μικρές. Ήδη ο ομοσπονδιακός προπονητής των ατζούρι προσπαθεί να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα, παρόλο που είναι από τη φύση του βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο.

Παρεμπιπτόντως η Ιταλία φιλοξενεί τον έναν εκ των τεσσάρων ομίλων της πρώτης φάσης στο Μιλάνο και είναι εκ των αντιπάλων της Εθνικής ομάδας. Παρέα με την Κροατία, την Ουκρανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Εσθονία. Πρεμιέρα κάνει κόντρα στην τελευταία (2/9) και την επομένη παίζει με την Ελλάδα (3/9, 22:00).

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ