EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Αυτά είναι τα διαθέσιμα εισιτήρια για Γερμανία - Ελλάδα, ημιτελικούς και τελικούς

EUROBASKET 2022 /  -  (FIBA.COM / PHOTO ONLY FOR EDITORIAL USE)
EUROBASKET 2022 / - (FIBA.COM / PHOTO ONLY FOR EDITORIAL USE) EUROKINISSI SPORTS

Χαμός από τους Έλληνες που θέλουν να υποστηρίξουν την Εθνική στη συνέχεια του EuroBasket 2022. Το SPORT24 παρουσιάζει τα δεδομένα για τα εισιτήρια των προημιτελικών, των ημιτελικών και των τελικών της διοργάνωσης.

Οι Έλληνες στο ματς με την Τσεχία ήταν πολλοί. Χιλιάδες. Οι Έλληνες που θέλουν να ταξιδέψουν τώρα στο Βερολίνο για τους αγώνες με τη Γερμανία, για τα ημιτελικά και τους τελικούς, είναι πολλοί περισσότεροι. Αυτή τη στιγμή, μεσημέρι Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2022, υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για τον αυριανό (13/9 στις 21:30) προημιτελικό με την οικοδέσποινα Γερμανία, υπάρχουν και για τους ημιτελικούς που θα γίνουν την Παρασκευή (16/9), όχι όμως για τον μικρό και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/9).

Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν υπάρχει ακόμη sold out για το Γερμανία - Ελλάδα. Τα διαθέσιμα εισιτήρια, βέβαια, στην ιστοσελίδα της FIBA δεν είναι πολλά και σίγουρα θα εξαντληθούν σύντομα. Η τιμή τους είναι στα 79 ευρώ και τα περισσότερα αφορούν το κάτω διάζωμα της Mercedes-Benz Arena. Από εκεί και πέρα, για τους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής (στους οποίους ελπίζουμε πως θα βρίσκεται η Ελλάδα για να αντιμετωπίσει Φινλανδία ή Ισπανία), οι τιμές ξεκινούν από τα 229 ευρώ, συνεχίζουν στα 269 και τα 299 και φτάνουν έως τα 499 ευρώ.

Όσον αφορά στους αγώνες της Κυριακής, τον μικρό και τον μεγάλο τελικό, δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμα εισιτήρια. Αυτό, όπως μας εξήγησαν άνθρωποι του γηπέδου και της διοργάνωσης, μπορεί να αλλάξει από το βράδυ της Τρίτης και από το πρωί της Τετάρτης, αν η Ελλάδα έχει νικήσει τη Γερμανία και την έχει αποκλείσει από το τουρνουά. Τότε θα επιστραφούν πολλά εισιτήρια, ωστόσο είναι άγνωστο σε ποιες τιμές θα διατεθούν. Αυτή τη στιγμή, επαναλαμβάνουμε, δεν υπάρχουν ανοιχτές θέσεις στο γήπεδο, τουλάχιστον μέσω των "επίσημων οδών", μέσω δηλαδή της FIBA και των εκδοτηρίων της Mercedes-Benz Arena.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ