EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Απίθανα πράγματα από τον Ντόντσιτς στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Γαλλία

EuroBasket 2022: Απίθανα πράγματα από τον Ντόντσιτς στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Γαλλία
FIBA

Η ηγετική εμφάνιση του Λούκα Ντόντσιτς στο πρώτο μισό του αγώνα με τους Γάλλους, για τον Β' όμιλο του EuroBasket 2022, αποτυπώθηκε στους 27 πόντους (5/8 τρίποντα) με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Η Σλοβενία τέλειωσε το πρώτο μισό του αγώνα με τη Γαλλία, στο φινάλε του Β' ομίλου, έχοντας σκοράρει 44 πόντους στο σύνολο. Εξ αυτών ο εξωπραγματικός Λούκα Ντόντσιτς είχε τους 27!

Ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς δημιούργησε μόνος τις προϋποθέσεις για την παράσταση που έδωσε από την έναρξη του αγώνα κι έως τη στιγμή που οι δύο ομάδες έφυγαν για τ' αποδυτήρια του γηπέδου.

Παρόλο που στο πρώτο πεντάλεπτο η Σλοβενία είχε βρει σκορ μόνο από τη γραμμή των βολών, στη συνέχεια ο Ντόντσιτς σήκωσε τον διακόπτη και σμπαράλιασε κάθε αμυντική απόπειρα των Γάλλων να τον σταματήσουν.

Στα 19'22'' της παρουσίας του στο παρκέ, η στατιστική έγραψε πως ο 23χρονος γκαρντ είχε 27 πόντους με 3/4 δίποντα, 5/8 τρίποντα και 6/7 βολές. Πλαισίωσε δε τη στατιστική του με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Συνολικά, τέλος, είχε 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ