Έτοιμοι για τη μεγάλη “μάχη”

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία υποδέχεται ο Ηλυσιακός την Τετάρτη (17:00) τον Ίκαρο Καλλιθέας
Το ευχάριστο για τον Κώστα Φλεβαράκη είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει την 6η της νίκη στο πρωτάθλημα.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε τη σημασία της νίκης, καλώντας τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στην προσπάθεια της ομάδας για νίκη.
“Όπως και κόντρα στην ΑΕΚ έτσι και τώρα με τον Ίκαρο, το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αλλά σαφώς πολύ περισσότερο για μας. Η ψυχολογική και η σωματική πίεση των παιδιών, που εδώ και τόσο καιρό, παίζουν με την πλάτη στον τοίχο είναι πολύ μεγάλη αλλά θα μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη”, τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:
“Όσο και αν επαναλαμβάνομαι, θεωρώ ότι κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ομαδικοί στην επίθεση. Ειδικά από τη στιγμή που απέναντι μας θα έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, με ισχυρή περιφέρεια αλλά και ικανότατους ψηλούς. Θέλω να ζητήσω προσωπικά από τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και ειδικά τα παιδιά, που χρειάζονται τη συμπαράσταση του, περισσότερο από ποτέ”.
Από την πλευρά του, ο Τζίμι Μπάξτερ υπογράμμισε: “Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε στην Α1 και δεν σκοπεύουμε να χάσουμε έδαφος. Δουλέψαμε σκληρά όλες αυτές τις μέρες και ακολουθώντας τις οδηγίες του κόουτς, θα πάρουμε τη νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά θέλουμε πολύ το παιχνίδι και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, θα την πάρουμε”.