Έτοιμοι για Κολοσσό

INTIME SPORTS
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Διαβάστε αναλυτικά.
Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε σήμερα (22/04), με τον προπονητή της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
Οι “πράσινοι” είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με τον Κολοσσό Ρόδου για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου και έχουν το πλεονέκτημα έδρας.
Ο Σέρβος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι και να δείξουν την απαραίτητη προσοχή απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Φραγκιά.
Στόχος όλων στο “τριφύλλι” είναι να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης στις 11-13 Μαϊου.