EUROBASKET 2022

Εθνική Τσεχίας: Απέφυγε τα χειρότερα ο Σατοράνσκι, θα υποβληθεί σε μαγνητική

Εθνική Τσεχίας: Απέφυγε τα χειρότερα ο Σατοράνσκι, θα υποβληθεί σε μαγνητική
FIBA

Ο τραυματισμός του Τόμας Σατοράνσκι προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους της Εθνικής Τσεχίας, με τον δημοσιογράφο Γιακούμπ Κάντα να αναφέρει πως ο 30χρονος γκαρντ απέφυγε τα χειρότερα και θα υποβληθεί σε μαγνητική με την επιστροφή της ομάδας στην Τσεχία. Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ομοσπονδία της χώρας.

Η Τσεχία γνώρισε την ήττα από την Γερμανία σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, με τους ανθρώπους της ομάδας να ανησυχούν περισσότερο για τον τραυματισμό του Τόμας Σατοράνσκι.

Δυο βδομάδες πριν από την έναρξη του EuroBasket 2022, ο 30χρονος πόιντ γκαρντ και ηγέτης της Τσεχίας αποχώρησε άρον άρον από το παρκέ στις αρχές της τρίτης περιόδου εξαιτίας προβλήματος στον αστράγαλο. Μετά από τις πρώτες εξετάσεις έχει αποκλειστεί η πιθανότητα για κάταγμα, ενώ το ακριβές πρόβλημα θα διαπιστωθεί μόλις υποχωρήσει το πρήξιμο.

Όπως είναι φυσικό ο Σατοράνσκι δεν θα αγωνιστεί στα φιλικά με Ιταλία και Σερβία το Σάββατο 20 Αυγούστου, την ώρα που αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την τσεχική ομοσπονδία. Ο προπονητής της Τσεχίας ωστόσο ελπίζει πως ο τραυματισμός δεν θα είναι πολύ σοβαρός. "Πρέπει να ελπίζουμε πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Αν είναι δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε", είχε δηλώσει μετά από το ματς.

TAGS EUROBASKET 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ