ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Εθνική Σερβίας: Λήξη συναγερμού με Μίτσιτς, ταξιδεύει στην Πόλη, ενδέχεται να παίξει κόντρα στην Τουρκία

Εθνική Σερβίας: Λήξη συναγερμού με Μίτσιτς, ταξιδεύει στην Πόλη, ενδέχεται να παίξει κόντρα στην Τουρκία
FIBA

Ελαφρύς αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Βασίλιε Μίτσιτς στον αγώνα της Σερβίας κόντρα στην Ελλάδα, με τον Σέρβο γκαρντ να ταξιδεύει με την υπόλοιπη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη για το ματς κόντρα στους Τούρκους και να αυξάνει τις πιθανότητές του να αγωνιστεί.

Ο τραυματισμός του Βασίλιε Μίτσιτς στον αγώνα της Σερβίας κόντρα στην Ελλάδα πάγωσε την Stark Arena και τον σερβικό πάγκο. Ο έμπειρος γκαρντ της εθνικής Σερβίας και της Εφές χτύπησε στον αστράγαλο μετά από μία φάση που προσπάθησε να κλέψει την μπάλα από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και έπεσε στο παρκέ δείχνοντας να πονάει πολύ.

Στη συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος και δεν επέστρεψε στο ματς. Χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί το ακριβές πρόβλημα, ο τραυματισμός φαίνεται πως δεν ήταν τόσο σοβαρός καθώς σύμφωνα με την MozzartSport ο Μίτσιτς θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη για το ματς κόντρα στην Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου και ενδέχεται να αγωνιστεί.

Αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για την εθνική Σερβίας ενόψει και του EuroBasket καθώς σε περίπτωση τραυματισμού του Μίτσιτς οι επιλογές στα χέρια του Σβέτισλαβ Πέσιτς θα περιορίζονταν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ