ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική ομάδα: Ματαιώθηκε το Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία για το “Βάσω Μπεσκάκη”

KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία για το τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη”, λόγω καθυστέρησης στην άφιξη της αποστολής των Βρετανίδων.

Το πρώτο τζάμπολ στο τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη” θα γίνει την Τετάρτη (11/6) και όχι την Τρίτη (10/6) όπως ήταν προγραμματισμένο, αφού προέκυψε πρόβλημα με την άφιξη της αποστολής της Μεγάλης Βρετανίας.

Η αποστολή έμεινε “κολλησε” στο Ζάγκρεμπ, μαζί με άλλες πτήσεις που ακυρώθηκαν. Τελικά θα αναχωρήσει αύριο (10/6) και θα φτάσει αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Αθήνα. Κατά συνέπεια, ο αγώνας Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία, που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη (10/6, 19:00) ματαιώθηκε.

Έτσι, η Εθνική ομάδα θα κάνει πρόβα τζενεράλε ενόψει του EuroBasket 2025 (18-29/6) στο παιχνίδι με τη Λιθουανία στο “Σοφία Μπεφόν” του Φαλήρου (12/6, 19.00, ΕΡΤ2). Η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα του τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη”:

  • Μεγάλη Βρετανία – Λιθουανία (11/6, 19:00, ΕΡΤ Sports)
  • Λιθουανία – Ελλάδα (12/6, 19:00, ΕΡΤ2)

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Το τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη” θα κάνει το δικό του τζάμπολ όχι στις 10 Ιουνίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά μία μέρα αργότερα (11/6) αφού η Μεγάλη Βρετανία αναμένεται να φτάσει αύριο (10/6) στη χώρα μας.

Η αποστολή των Βρετανών έμεινε “καθηλωμένη” στο Ζάγκρεμπ, καθώς το αεροδρόμιο είχε κλείσει και πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν. Έτσι, αναμένεται να αναχωρήσει αύριο (10/6) από την Κροατία και να φτάσει αργά το βράδυ στην Ελλάδα. Ως συνέπεια, ο αγώνας Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία που ήταν προγραμματισμένος για αύριο (10/6, 19.00) δεν θα διεξαχθεί. Κανονικά θα γίνουν οι αναμετρήσεις Μεγάλη Βρετανία – Λιθουανία (11/6, 19.00, ERTSports) και Λιθουανία – Ελλάδα (12/6, 19.00, ΕΡΤ2).

Τα παιχνίδια θα φιλοξενηθούν στο “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο και η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους. Θα είναι και το τελευταίο τεστ για το αντιπροσωπευκό μας συγκρότημα πριν το τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ Γυναικών στις 18 Ιουνίου στο ΣΕΦ!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ