ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική ομάδα: Έπιασε δουλειά ο Δημήτρης Ιτούδης

Ο Δημήτρης Ιτούδης
Ο Δημήτρης Ιτούδης EUROKINISSI

Ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης δεν έχασε χρόνο και έπιασε αμέσως δουλειά καθώς το Σάββατο (19/3) πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεδιάσκεψη με τους άμεσους συνεργάτες του και έγιναν τα πρώτα πλάνα για το μέλλον της Εθνικής.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών την πρόσληψη του Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής δεν έχασε λεπτό και έπιασε ήδη δουλειά στην "Επίσημη Αγαπημένη". Το Σάββατο (19/3) πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεδιάσκεψη με με τους άμεσους συνεργάτες του και το τεχνικό τιμ προκειμένου να συζητηθούν τα πρώτα βήματα της Εθνικής ομάδας.

Σωτήρης Μανωλόπουλος, Σάββας Καμπερίδης, Ισίδωρος Κουτσός και Κώστας Παπαδόπουλος θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική ομάδα, ενώ η συγκεκριμένη τετράδα αποτέλεσε το τεχνικό επιτελείο των παραθύρων.

Ήδη, ο επικεφαλής της Εθνικής ομάδας, Δήμος Ντικούδης, και ο τζένεραλ μάνατζερ της Εθνικής, Νίκος Ζήσης αναχώρησαν το πρωί της Κυριακής (20/3) από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό τις ΗΠΑ. Εκεί θα συναντήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο EuroBasket 2022.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του στο Web Radio της ΕΟΚ τόνισε πως στόχος του είναι να χτίσει προσωπικές σχέσεις με τους αθλητές και το τιμ του προκειμένου να υπάρξει η χημεία και οι βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ