ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική μπάσκετ: Το VIDEO της Ίντερ με τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα Αντετοκούνμπο στο Τζουζέπε Μεάτσα

Εθνική μπάσκετ: Το VIDEO της Ίντερ με τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα Αντετοκούνμπο στο Τζουζέπε Μεάτσα

Και τα τρία αδέρφια Αντετοκούνμπο, ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας, βρέθηκαν στο Τζουζέπε Μεάτσα, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του Champions League μεταξύ της Ίντερ και της Μπάγερν.

Τα τρία αδέρφια Αντετοκούνμπο ήταν εκ των παικτών της Εθνικής που βρέθηκαν στις κερκίδες του Τζουζέπε Μεάτσα για τον αγώνα του Champions League εναντίον της Μπάγερν. Μάλιστα στον λογαριασμό των νερατζούρι στο instagram δημοσιεύτηκε VIDEO με τους τρεις τους στο εσωτερικό του γηπέδου να ζητωκραυγάζουν για το ιταλικό κλαμπ.

Χαρακτηριστικό είναι το σύνθημα "FORZA" που φώναξε ο Γιάννης στο τέλος του στιγμιότυπου.

Προηγουμένως τούς είχαν υποδεχθεί οι άνθρωποι της Ίντερ, ενώ στη διάρκεια του παιχνιδιού απόλαυσαν τις στιγμές ως φανατικοί και γνήσιοι ποδοσφαιρόφιλοι που ούτως ή άλλως είναι από μικρά παιδιά.

Το Τζουζέπε Μεάτσα βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει η ελληνική αποστολή, στην περιοχή του Σαν Σίρο, και η πρόσβαση στο ιστορικό γήπεδο της πόλης ήταν σχετικά εύκολη για τους διεθνείς παίκτες το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ιταλός διεθνής Ακίλε Πολονάρα και ο Αμερικάνος Κάιλ Χάινς ήταν επίσης στις εξέδρες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ