ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ: To post της ΕΟΚ με τους 39 παίκτες των προκριματικών

Εθνική Μπάσκετ: To post της ΕΟΚ με τους 39 παίκτες των προκριματικών
FIBA

Με την κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου να είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο (24/4) η ΕΟΚ άδραξε την ευκαιρία να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για όσους διεθνείς παίκτες, 39 στο σύνολο, συνέβαλαν στην πρόκριση μέσα από τη διαδικασία των παραθύρων.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Εθνικής μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο (25 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου 2023) έχει ήδη αρχίσει. Η κλήρωση της 29ης Απριλίου στην πόλη Κεϊζόν των Φιλιππίνων είναι το πρώτο μεγάλο check point, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που τοποθετήθηκε στο β' γκρουπ δυναμικότητας, θα γνωρίζει τους αντιπάλους του στην πρώτη φάση.

Η ΕΟΚ προετοιμάζεται για τη διαδικασία και με αυτήν την αφορμή θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους διεθνείς που, περισσότερο ή λιγότερο, έβαλαν το δικό τους πετραδάκι έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η σημαντική αυτή πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Σωτήρης Μανωλόπουλος και Δημήτρης Ιτούδης χρησιμοποίησαν 39 παίκτες σε αυτή τη διαδρομή των παραθύρων και η Ομοσπονδία τούς θυμήθηκε όλους: από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μέχρι τον Γιώργο Τανούλη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ FIBA WORLD CUP ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ