ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Εθνική μπάσκετ: Sold out το ματς με την Γερμανία, πάνω από 5.000 Έλληνες στο πλευρό της γαλανόλευκης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση με την Τσεχία στο EuroBasket 2022
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση με την Τσεχία INTIME

Κατάμεστη αναμένεται να είναι η Mercedes-Benz Arena για τον δεύτερο προημιτελικό της ημέρας ανάμεσα στην Γερμανία και την Ελλάδα με πάνω από 5.000 φιλάθλους της γαλανόλευκης να δίνουν το παρών για να στηρίξουν τον Δημήτρη Ιτούδη και τους παίκτες του.

Με την στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στο πλευρό της η Εθνική θα παίξει κόντρα στην Γερμανία (21:30 ΕΡΤ1, LIVE από το SPORT24), στο δεύτερο προημιτελικό της ημέρας, με στόχο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του EuroBasket 2022.

Η Mercedes-Benz Arena θα έχει έντονο γαλανόλευκο χρώμα καθώς κοντά στους 6.000 Έλληνες θα βρεθούν στις εξέδρες και θα ενισχύσουν με τη φωνή τους τον Δημήτρη Ιτούδη και τους παίκτες του.

Ήδη από νωρίς οι Έλληνες βρίσκονται έξω από το γήπεδο, με το SPORT24 και τους Καβαλιεράτο - Σταύρου να σας μεταφέρουν από νωρίς το κλίμα και τον παλμό πριν από την σπουδαία αναμέτρηση της Ελλάδας.

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan που εδώ και 10 χρόνια κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο και φυσικά και σε αυτό το EuroBasket.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ