ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική μπάσκετ: Ραντεβού Λιόλιου - Ιτούδη στην Πόλη την Πέμπτη με φόντο τη συνεργασία για το Παγκόσμιο του 2023

Βαγγέλης Λιόλιος και Δημήτρης Ιτούδης
Βαγγέλης Λιόλιος και Δημήτρης Ιτούδης EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Νίκος Ζήσης ταξιδεύουν την Πέμπτη (20/4) στην Κωνσταντινούπολη και θα συναντήσουν τον Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και τους Καλάθη, Ντόρσεϊ, Κώστα Αντετοκούνμπο

Το ταξίδι του Βαγγέλη Λιόλιου και του Νίκου Ζήση στην Κωνσταντινούπολη είναι εδώ και καιρό προγραμματισμένο, άλλωστε η Φενέρμπαχτσε είναι γεμάτη Ελλάδα και Εθνική. Όμως το ραντεβού με τον Δημήτρη Ιτούδη έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και μπορεί να θέσει επί τάπητος ζητήματα που ίσως να είναι εκτός ατζέντας.

Διότι η συνάντηση ήταν στο πλάνο, όπως εκείνη με τους Αντετοκούνμπο στις ΗΠΑ. Παρ' όλα αυτά, η φημολογία γύρω από τον Δημήτρη Ιτούδη και όσα λέγονται για την αλλαγή στάσης της Φενέρ ως προς την Εθνική Ελλάδας, ίσως δώσουν άλλη διάσταση στη συζήτηση.

Είναι, λοιπόν, μια καλή ευκαιρία να συζητηθούν όλα την κατάλληλη στιγμή για να αρχίσει ο προγραμματισμός εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν δεν υπάρχει κανένα θέμα, απλά θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας, αν προκύψει κάτι άλλο, θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Παράλληλα οι Βαγγέλης Λιόλιος και Νίκος Ζήσης θα μιλήσουν από κοντά με τους Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο, που είναι αναπόσπαστα μέλη της εθνικής ομάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΚ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ