EUROBASKET 2022

Εθνική μπάσκετ: Πιθανότερη αντίπαλος η Γερμανία στον προημιτελικό του EuroBasket 2022

Εθνική μπάσκετ: Πιθανότερη αντίπαλος η Γερμανία στον προημιτελικό του EuroBasket 2022
FIBA

Απέναντι στην οικοδέσποινα Γερμανία θα διεκδικήσει η Εθνική ομάδα την πρόκρισή της στη ζώνη των μεταλλίων, εφόσον και οι δύο ομάδες περάσουν το πρώτο εμπόδιο στα νοκ άουτ του Βερολίνου. Κόντρα στο Μαυροβούνιο η νασιοναλμάντσαφτ.

Η -οικοδέσποινα της τελικής φάσης- Γερμανία μοιάζει πως θα είναι -τούτη την ώρα- το τελευταίο εμπόδιο της Εθνικής ομάδας στην προσπάθεια να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο EuroBasket 2022.

Η νίκη της Σλοβενίας επί της Γαλλίας, στη ραψωδία του Λούκα Ντόντσιτς με 47 πόντους, ξεδιάλυνε νωρίς την κατάσταση στον Β' όμιλο, καθώς οι μπλε δεν είχαν τη δυνατότητα να προλάβουν τη δεύτερη θέση. Στην οποία είχαν καταλήξει ήδη τα πάντσερ, ανεξάρτητα από το πάρτι που έστησαν αργότερα απέναντι στην Ουγγαρία αποχαιρετώντας την Κολωνία.

Φυσικά για να διασταυρωθούν οι δύο ομάδες, Ελλάδα και Γερμανία, στα προημιτελικά της διοργάνωσης, θα πρέπει αμφότερες να περάσουν το πρώτο εμπόδιο που θα αντιμετωπίσουν στη φάση των 16. Η Εθνική περιμένει μια εκ των Τσεχίας, Φινλανδίας και Πολωνίας, την ώρα που η Γερμανία θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο (που άφησε εκτός τη Γεωργία).

Στην περίπτωση που συμβεί η έκπληξη, θα έρθει στο δεύτερο χιαστί η παρέα του Ντούμπλιεβιτς.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

Στο μεταξύ, η Σλοβενία βρέθηκε στο κάτω ταμπλό κι αυτό συνεπάγεται πως η γαλανόλευκη μπορεί να τη συναντήσει μόνο στον τελικό της 18ης Σεπτεμβρίου.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ