ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική μπάσκετ, Παπανικολάου: "Το ταξίδι αυτής της ομάδας δεν τελείωσε, φέτος ξεκινάει"

Εθνική μπάσκετ, Παπανικολάου: "Το ταξίδι αυτής της ομάδας δεν τελείωσε, φέτος ξεκινάει"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής παρά τον αποκλεισμό από την Γερμανία εμφανίστηκε ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου που τόνισε πως η Ελλάδας άφησε τους αντιπάλους να νιώσουν άνετα.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε το ταξίδι της στο EuroBasket μετά από την ήττα από την Γερμανία στα προημιτελικά. Ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από την ήττα τονίζοντας πως το ταξίδι της Εθνικής δεν έχει τελειώσει αλλά αντιθέτως τώρα ξεκινάει.

Παράλληλα ο Παπανικολάου επισήμανε πως η Εθνική άφησε τους Γερμανούς και τους επέτρεψε να νιώσουν άνετα στο παρκέ και να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους από εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

"Καταρχάς οι 107 πόντοι είναι πάρα πολλοί, νομίζω ότι επιτρέψαμε στη Γερμανία να παίξει άνετα στον ρυθμό της και αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Ήταν δύσκολο, είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε δυνατά και να σπάσουμε τον ρυθμό τους αλλά δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε και συνέχισαν τα υψηλά ποσοστά.

Αναλύσεις για το τι έφταιξε και τι δεν πήγε καλά μπορούν να γίνουν πολλές, νομίζω ότι όλη η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη. Δεν αποκοιμηθήκαμε, ήταν δυνατό παιχνίδι αλλά αφήσαμε τους Γερμανούς να νιώσουν άνετα στο παρκέ".

Για το μέλλον της Εθνικής ομάδας: "Δε νομίζω ότι το ταξίδι αυτής της ομάδας τελείωσε, φέτος ξεκινάει και θα έχει διάρκεια. Δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι έχουμε βάλει τις βάσεις για τα επόμενα καλοκαίρια και ευελπιστώ να έχουμε την ίδια δίψα του χρόνου, όποιοι και αν είμαστε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ