ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Εθνική μπάσκετ, Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην Game Night: "Όλοι κάνουν κάτι καλά, έχουμε χημεία, η ομάδα είναι πάνω από όλα"

Εθνική μπάσκετ, Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην Game Night: "Όλοι κάνουν κάτι καλά, έχουμε χημεία, η ομάδα είναι πάνω από όλα"

Στην χημεία της Εθνικής ομάδας αλλά και την προσωπική του ετοιμότητα στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που έβαλε την ομάδα πάνω από όλα και αναφέρθηκε στους κινδύνους που κρύβουν τα νοκ άουτ παιχνίδια.

Η Εθνική τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Τσεχία όμως πάτησε το γκάζι, είδε πολλούς παίκτες να βγαίνουν μπροστά και πήρε πολύτιμη νίκη μαζί και την πρόκριση για τους "8" του EuroBasket.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν από τους παίκτες που βγήκαν μπροστά και με κρίσιμα τρίποντα και άμυνες έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι όταν η μπάλα έκαιγε και η Ελλάδα προσπαθούσε να επιστρέψει στο ματς.

Ο Έλληνας γκαρντ στάθηκε στην προσωπική του ετοιμότητα τονίζοντας παράλληλα πως το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στην Game Night:

"Πάντα είμαι έτοιμος και περιμένω την ευκαιρία. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα κέρδισε. Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Δεν σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε να χάσουμε.

Πιστεύω πολύ στην προσωπικότητα αυτής της ομάδας. Δεν περίμενα οι Ιταλοί να αποκλείσουν τους Σέρβους. Αυτά τα τουρνουά κρύβουν μεγάλους κινδύνους.

Δεν έχεις κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία. Ξέραμε πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα. Κανείς δεν είναι 'άσχετος', όλοι κάνουν κάτι καλά. Έχουμε χημεία και αυτό βγαίνει στο παρκέ".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ