ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Μπάσκετ: Μάθημα διαιτησίας και εσωτερικό διπλό με δύο απουσίες

Εθνική Μπάσκετ: Μάθημα διαιτησίας και εσωτερικό διπλό με δύο απουσίες
HELLENIC BASKETBALL FEDERATION

Σε δύο μέρη χωρίστηκε το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών την Κυριακή, καθώς πρώτα είχε συζήτηση για την διαιτησία και στη συνέχεια εσωτερικό διπλό στο οποίο δεν συμμετείχαν οι Σλούκας - Παπαγιάννης.

Ιδιαίτερο ήταν το πρόγραμμα της Κυριακής (7/8) για την Εθνική Μπάσκετ Ανδρών, καθώς το μενού είχε "φροντιστήριο διαιτησίας" και στη συνέχεια εσωτερικό διπλό από το οποίο απουσίαζαν δύο αθλητές.

Ο σύμβουλος διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Χρήστος Χριστοδούλου, αλλά και ο πρώην πλέον διαιτητής, Ανδρέας Βαρδάλος για να αναλύσουν σημαντικές πτυχές των κανονισμών της FIBA. Οι δύο άνδρες απάντησαν σε όσα ερωτήματα τους έγιναν, με τη συζήτηση, όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΕΟΚ, να εξελίσσεται σε πολύ ενδιαφέρουσα καθώς ακόμη και οι σημαντικότεροι παίκτες της ομάδας είχαν απορίες που χρειάζονταν απάντηση.

Στη συνέχεια έγινε εσωτερικό διπλό, σε συνθήκες αγώνα, με διαιτητές, με γραμματεία, με δοκιμές από τον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του. Σε ρόλο θεατή περιορίστηκαν ο Γιώργος Παπαγιάννης που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Κώστας Σλούκας που προσπαθεί να ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ