ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική μπάσκετ: Κατάμεστο το ΟΑΚΑ, sold out το Ελλάδα - Βέλγιο

Ο Αντετοκούνμπο και ο Ντόρσεϊ πανηγυρίζουν στο φιλικό της Ελλάδας με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ.
Ο Αντετοκούνμπο και ο Ντόρσεϊ πανηγυρίζουν στο φιλικό της Ελλάδας με την Ισπανία INTIME SPORTS

Για ακόμα μία φορά οι φίλοι της Εθνικής θα δώσουν βροντερό "παρών" στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο τελευταίο παιχνίδι πριν από το EuroBasket. Το βράδυ του Σαββάτου η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το Ελλάδα - Βέλγιο (28/8, 20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου, εξαντλήθηκαν.

Με τον κόσμο και αυτή τη φορά στο πλευρό της, η Εθνική ομάδα θα παίξει κόντρα στο Βέλγιο (28/8, 20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση εξαντλήθηκαν.

Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Μιλάνο και το EuroBasket, με τον κόσμο να γεμίζει για ακόμα μία φορά το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων δείχνοντας την στήριξή του προς τον Δημήτρη Ιτούδη και τους παίκτες του.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η αγάπη του κόσμου για την Εθνική Ομάδα εκφράστηκε για μία ακόμη μέσα σε ένα μήνα έμπρακτα! Μετά το γεμάτο ΟΑΚΑ στο φιλικό με την Ισπανία και το Sold Out στον αγώνα με την Τουρκία, ήρθε ένα ακόμη Sold Out για την αυριανή αναμέτρηση με το Βέλγιο!

Η ζήτηση για ένα εισιτήριο ήταν από την πρώτη στιγμή μεγάλη και σήμερα εξαντλήθηκαν! Η Εθνική Ομάδα παραμένει η επίσημη αγαπημένη του φίλαθλου κοινού και είναι κάτι που βλέπουμε και νιώθουμε πλέον και στην πράξη. Τα… μαγικά χαρτάκια εξαντλήθηκαν και ο αγώνας Ελλάδα – Βέλγιο αύριο (28/8, 20.00, NovaSports/ΕΟΝ δωρεάν) για την Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ο πρώτος επίσημος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μετά από 14 χρόνια και το Προολυμπιακό Τουρνουά του 2008 στο ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς και κυρίως από την Εθνική ομάδα για την αγάπη και τη στήριξη".

Το μήνυμα του Δημήτρη Ιτούδη:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ