ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική μπάσκετ: Κατάμεστο το ΟΑΚΑ, sold out η αναμέτρηση κόντρα στην Τουρκία

Εθνική μπάσκετ: Κατάμεστο το ΟΑΚΑ, sold out η αναμέτρηση κόντρα στην Τουρκία
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Τουρκία το βράδυ της Παρασκευής (21:00, ΕΡΤ1 και LIVE SPORT24), με την ΕΟΚ να ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για την τελευταία αναμέτρηση του τουρνουά Ακρόπολις, εξαντλήθηκαν.

Με τον κόσμο στο πλευρό της να δίνει δυναμικά το "παρών", η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία (21:00, ΕΡΤ1 και LIVE SPORT24) στο ματς που θα κλείσει το τουρνουά Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Αταμάν, του Λάρκιν και των NBAer εξαντλήθηκαν.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει μία μεγάλη μάχη, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους διεθνείς σε ένα δυνατό τεστ πριν από τα προκριματικά του παγκοσμίου με αντίπαλο την Σερβία και φυσικά το EuroBasket 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Εθνική Ανδρών θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά AEGEAΝ Ακρόπολις! Θα νιώσει την αγάπη του κόσμου, ο οποίος φρόντισε να μην υπάρχει ούτε μία θέση κενή για τον αποψινό (19/8, 21.00, ΕΡΤ) αγώνα με την Τουρκία! Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, ο αγώνας είναι Sold Out και ο Δημήτρης Ιτούδης με τους παίκτες του θα έχουν δίπλα τους 18.000 φωνές να τους στηρίζουν σε κάθε άμυνα, σε κάθε πάσα, σε κάθε σουτ!

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν νωρίς στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε λίγο νωρίτερα, στις 18.00, υπάρχει στο πρόγραμμα και ο αγώνας Πολωνία – Γεωργία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ