EUROBASKET 2022

Εθνική Μπάσκετ - Ιτούδης: "Εκπληκτικός ο Αγραβάνης, έχει πολλές ελπίδες να αγωνιστεί με την Ιταλία ο Παπαγιάννης"

Ο Δημήτρης Ιτούδης στη διάρκεια του αγώνα Κροατία - Ελλάδα | 2 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Δημήτρης Ιτούδης στη διάρκεια του αγώνα Κροατία - Ελλάδα | 2 Σεπτεμβρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Ιτούδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Κροατίας τόνισε πως ήταν μια νίκη που θα μάθει πολλά στους παίκτες του εξήρε την εμφάνιση του Αγραβάνη και άφησε πολλές πιθανότητες για συμμετοχή του Παπαγιάννη στην αναμέτρηση του Σαββάτου (3/9) με την Ιταλία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη της Ελλάδας στην πρεμιέρα επί της Κροατίας με 89-85 τόνισε πως ήταν μια νίκη που θα μάθει πολλά στους παίκτες του εξήρε την εμφάνιση του Αγραβάνη και άφησε πολλές πιθανότητες για συμμετοχή του Παπαγιάννη στην αναμέτρηση του Σαββάτου (3/9) με την Ιταλία.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε την πρώτη νίκη μας με αντιξοότητες τις οποίες είχαμε και στη διάρκεια του παιχνιδιού και πριν απ' αυτό. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η Κροατία δεν είναι ομάδα που παρατά το παιχνίδι, δεν έχει τέτοια προσωπικότητα, καθοδήγηση. Έχουν αθλητικό εγωισμό, τους δώσαμε και εμείς πράγματα στο τρίτο δεκάλεπτο, ελεύθερα σουτ. Νομίζω ότι εκεί χαλαρώσαμε γιατί είχαμε το +16 στο ημίχρονο. Δεν έχουμε τέτοιου είδους νοοτροπία και αυτό θα μας διδάξει. Είναι καλύτερα να μιλάμε όταν κερδίζουμε το παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα μας δώσει πράγματα για να δούμε στο βίντεο. Δεν έχεις πολύ χρόνο. Έχουμε αύριο την Ιταλία μια ομάδα με χαμηλό σχήμα, έχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πράγματα. Σε ένα τουρνουά δεν σκεφτόμαστε έτσι είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν εκπληκτικός".

Για το τι κρατάει από το ματς:

"Το γεγονός πως πάντα βρίσκουμε κάποιον αθλητή ο οποίος έρχεται από τον πάγκο και δίνει κάτι διαφορετικό. Ο Αγραβάνης ήταν καταπληκτικός. Δεν θέλω να μιλάω ξεχωριστά για κάποιο παίκτη αλλά το γεγονός πως μας λείπουν ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο" .

Για το αν θα παίξουν κόντρα στην Ιταλία:

"Θα δούμε. Είμαστε ώρα-ώρα. Ο Παπαγιάννης είναι καλύτερα, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε σήμερα γιατί έχουμε σεβασμό σε όλες τις ομάδες και στον Παναθηναϊκό και σε κάθε ομάδα της οποίας είναι εδώ οι παίκτες της. Ο Παπαγιάννης έχει πολλές ελπίδες να αγωνιστεί αύριο".

TAGS EUROBASKET 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ