ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ Γυναικών: Στην Κωνσταντινούπολη για φιλικό με την Τουρκία

Οι παίκτριες της εθνικής Γυναικών πριν από την αναχώρησή τους για την Τουρκία
Οι παίκτριες της εθνικής Γυναικών πριν από την αναχώρησή τους για την Τουρκία ΕΟΚ

Η Εθνική Γυναικών αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (23/5) την Τουρκία στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει του EuroBasket 2023.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών ενόψει του EuroBasket 2023 (15-25/6) ολοκληρώθηκε, με την ομάδα του κόουτς Πρέκα να αναχωρεί σήμερα (22/5) για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Τουρκία.

Αυτός θα είναι ο πρώτος φιλικός αγώνας της Ελλάδας, που μπαίνει έτσι στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, αφού σε 3 εβδομάδες ξεκινάει το EuroBasket.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Η Εθνική Γυναικών αναχώρησε σήμερα για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα δώσει το πρώτο της φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2023 (Σλοβενία- Ισραήλ, 15-25 Ιουνίου).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο (23/5) στις 19.00 την Εθνική Τουρκίας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Πέτρος Πρέκας, θα έχει στη διάθεσή του τις εξής 15 αθλήτριες:

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λιλιάννα Καρακασίδου, Εύα Κουμαντσιώτου, Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Τσινέκε, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, Ιωάννα Δίελα, Μαριέλλα Φασούλα, Ρένια Καρλάφτη, Εβίνα Σταμάτη.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική Γυναικών θα αγωνιστεί στην πρώτη φάση στο Ισραήλ και στον όμιλο θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο (15/6, 12.15), τη Λετονία (16/6, 18.15) και την Ισπανία (18/6, 18.45)".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ