ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ Γυναικών: Ελεύθερη είσοδος στους αγώνες στην Ρόδο για τα προκριματικά του EuroBasket 2023

Η Άρτεμις Σπανού σε αγώνα της Εθνικής Γυναικών
Η Άρτεμις Σπανού σε αγώνα της Εθνικής Γυναικών INTIME

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό στους κρίσιμους αγώνες με την Εσθονία (24/11) και την Μεγάλη Βρετανία (27/11) για τα προκριματικά του EuroBasket 2023 που θα διεξαχθούν στην Ρόδο.

Η Εθνική Γυναικών έχει μπροστά της δύο σημανικά παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα στην Ρόδο για τα προκριματικά του EuroBasket 2023 και θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η είσοδος του κοινού στους αγώνες με την Εσθονία (24/11) και την Μεγάλη Βρετανία (27/11) θα είναι ελεύθερη.

Η Ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει ένα ακόμα κίνητρο στο κοινό της Ελλάδας για να στηρίξει την προσπάθειά της, ενθαρρύνοντας παράλληλα σωματεία και σχολεία να επικοινωνήσουν μαζί της.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από δύο αγώνες η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της με ρεκόρ 2-0.

Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής Γυναικών:
1. Ελλάδα 4 (2-0)
2. Πορτογαλία 3 (1-1)
3. Εσθονία 3 (1-1)
4. Μεγάλη Βρετανία 2 (0-2)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Εθνική Γυναικών ταξιδεύει την Κυριακή (20/11) στη Ρόδο, όπου θα δώσει δύο αγώνες για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ 2023. Στις 24 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει την Εσθονία και στις 27 Νοεμβρίου την Μεγάλη Βρετανία και οι Ελληνίδες διεθνείς θέλουν να νιώσουν και την στήριξη από τους Έλληνες φιλάθλους.

Η είσοδος στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας θα είναι ελεύθερη! Όποια σωματεία επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ομαδικά, παρακαλούνται να στείλουν ένα e-mail με το όνομα του σωματείου και τον αριθμό ατόμων που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες στο [email protected] με την διευκρίνιση ποιον αγώνα από τους δύο αγώνες αφορά το αίτημα ή αν αφορά και τους δύο. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των σχολείων.

*Σε περίπτωση που η ζήτηση ξεπεράσει τον αριθμό διαθέσιμων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ