ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ Γυναικών: Ανοίγει την αυλαία του 2ου τουρνουά "Βάσω Μπεσκάκη" κόντρα στην Κροατία

Εθνική Μπάσκετ Γυναικών: Ανοίγει την αυλαία του 2ου τουρνουά "Βάσω Μπεσκάκη" κόντρα στην Κροατία
ΕΟΚ

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει την Κροατία (18:30) στον πρώτο αγώνα της στο 2ο τουρνουά "Βάσω Μπεσκάκη" (2-4/6) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, σε ένα - ακόμα - δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το EuroBasket 2023.

Η Εθνική Γυναικών μπήκε στο τελικό σκέλος της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο EuroBasket 2023 (15-25/6) και αντιμετωπίζει σήμερα (2/6) την Κροατία (18:30, LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ στο youtube) σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο του 2ου τουρνουά "Βάσω Μπεσκάκη", που διεξάγεται στην μνήμη της άλλοτε διεθνούς σέντερ, που πέθανε τον Νοέμβριο του 2021 σε ηλικία 46 ετών.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Ο αγώνας με την Κροατία είναι ο προτελευταίος της Ελλάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, αφού στις 4 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει - για την τρίτη ημέρα του τουρνουά - την Ιταλία.

Υπενθυμίζεται ότι το EuroBasket 2023 θα διεξαχθεί σε Σλοβενία και Ισραήλ, με την Ελλάδα να έχει κληρωθεί στον A' όμιλο, μαζί με το Μαυροβούνιο, την Λετονία και την Ισπανία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ