ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ: Επιστρέφει στην Αθήνα ο Αγραβάνης

/  - . (  / EUROKINISSI)
/ - . ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από την Αθήνα στο Ηράκλειο και πίσω στην Αθήνα ο Δημήτρης Αγραβάνης για να ξεκινήσει θεραπείες με στόχο να μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς με το Βέλγιο (14/11, 21.00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από το Ηράκλειο, εκεί όπου βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας για το επερχόμενο παιχνίδι με την Λετονία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ του Περιστερίου επιστρέφει στην Αθήνα για να ξεκινήσει άμεσα θεραπείες και να κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι με το Βέλγιο (14/11, 21.00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), το οποίο αναμένεται να είναι και ιδιαίτερα σημαντικό, μιας και οι Βέλγοι είναι βασικοί μας αντίπαλοι σε ό,τι αφορά την πρόκριση. Βέβαια, στο εν λόγω παιχνίδι όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμοι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: "Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο απόψε (10/11) και θα επιστρέψει στην Αθήνα αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε επειδή ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο έδειξαν ερεθισμό του κτενίτη μυός.

Αποφασίστηκε ότι στην αυριανή (11/11) αναμέτρηση με τη Λετονία δεν μπορεί να αγωνιστεί αφού θα υπήρχε ρίσκο επιδείνωσης, ακολουθεί ήδη το πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχει δοθεί και το Σάββατο που θα επιστρέψει η αποστολή στην Αθήνα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, εν όψει του αγώνα της Δευτέρας (14/11) στο Βέλγιο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ