ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική μπάσκετ: Έφυγαν ήδη 3.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με το Βέλγιο

Κατάμεστο το ΟΑΚΑ στο Ελλάδα - Ισπανία
Κατάμεστο το ΟΑΚΑ στο Ελλάδα - Ισπανία EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή και ήδη έχουν φύγει 3.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα διάθεσης.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και το ενδιαφέρον του κοινού για ένα εισιτήριο είναι τεράστιο.

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρα είχαν διατεθεί 3.000 εισιτήρια για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (20:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σημάνει την επιστροφή της Εθνικής ομάδας σε αυτό το γήπεδο για κάποια διοργάνωση έπειτα από 14 χρόνια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται διαδικτυακά μέσω της ticketmaster. Ειδικά για τις courtside seats (80 και 100 ευρώ) θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν email στο [email protected] με την ένδειξη: Ελλάδα – Βέλγιο/courtside seats. Προτεραιότητα θα έχουν όσοι είχαν κλείσει ανάλογες θέσεις και στους αγώνες προετοιμασίας.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος τρεις ημέρες έπειτα από τον προκριματικό με αντίπαλο τη Σερβία στο Βελιγράδι και είναι ο τελευταίος πριν από την αναχώρηση της ελληνικής ομάδας στο Μιλάνο για το Ευρωμπάσκετ 2022.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ