ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Εθνική Ιταλίας: Τέλος ο Σακέτι από τον πάγκο της ομάδας

Ο Μέο Σακέτι
Ο Μέο Σακέτι EUROKINISSI SPORTS

Κίνηση-έκπληξη από την Ομοσπονδία της Ιταλίας, η οποία ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Μέο Σακέτι, ο οποίος καθόταν στον πάγκο της εθνικής ομάδας από το 2017. Η Ιταλία είναι στον Όμιλο της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket 2022.

Η εθνική Ιταλίας βρίσκεται ξαφνικά σε αναζήτηση προπονητή. Σε μία κίνηση που αιφνιδίασε πολύ κόσμο, η Ομοσπονδία της Ιταλίας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Μέο Σακέτι, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας από το 2017.

Όπως γνωστοποιήθηκε, ο άλλοτε διεθνής φόργουορντ έλυσε το συμβόλαιό του με κοινή συναίνεση, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Πλέον η Ιταλία καλείται να βρει άμεσα τον επόμενο τεχνικό της, αφού στις 4 Ιουλίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ολλανδία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Ακόμα πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι πρέπει να έχει βρει τον επόμενο προπονητή της μέχρι το Eurobasket 2022, όπου μάλιστα φιλοξενεί έναν Όμιλο στο Μιλάνο, μαζί με την Εθνική Ελλάδας, την Κροατία, την Εσθονία, την Ουκρανία και την Αγγλία.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος μπορεί να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Σακέτι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ