ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Το πλάνο για τις αποθεραπείες του Σλούκα και η επιλογή να ενσωματωθεί αργότερα στην αποστολή στο Μιλάνο

Εθνική Ελλάδας: Το πλάνο για τις αποθεραπείες του Σλούκα και η επιλογή να ενσωματωθεί αργότερα στην αποστολή στο Μιλάνο
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας κάνει αγώνα δρόμου για να είναι ετοιμοπόλεμος ενόψει EuroBasket. Αυτό είναι το πλάνο για τις θεραπείες του Έλληνα γκαρντ και η επιλογή να ενσωματωθεί αργότερα στην αποστολή στο Μιλάνο.

Μετά από τη νίκη της απέναντι στο Βέλγιο στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Εθνική ομάδα στρέφει πλέον την προσοχή της στο EuroBasket και θα ταξιδέψει στο Μιλάνο το πρωί της 31ης Αυγούστου με μία πιθανή απουσία.

Ο Κώστας Σλούκας, που υπέστη οστικό οίδημα στον αγώνα της Ελλάδας κόντρα στην Σερβία στο Βελιγράδι και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι 100% έτοιμος για την πρεμιέρα της Εθνικής στο EuroBasket (02/09 κόντρα στην Κροατία).

Μία σκέψη για τον 32χρονο γκαρντ είναι να μην μπει στο αεροπλάνο με την υπόλοιπη αποστολή για το Μιλάνο, αλλά να ταξιδέψει μόνος του αργότερα, προκειμένου να ολοκληρώσει στην Αθήνα τις θεραπείες του. Από την άλλη η εναλλακτική είναι να ταξιδέψει με την ομάδα και να συνεχίσει τις θεραπείες του επί ιταλικού εδάφους. Πάντως, σίγουρα θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής.

"Δεν έχουμε σκεφτεί αν ο Σλούκας θα ταξιδέψει πιο αργά αλλά είναι επιλογή να έρθει μαζί αφού μπορούμε να ταξιδέψουμε περισσότεροι και να κάνει εκεί θεραπείες. Έχουμε ένα πολύ καλό ιατρικό τιμ και φυσικοθεραπευτές. Μαγικά δεν γίνονται. Τα νέα σήμερα ήταν καλύτερα από αυτά που περιμέναμε", δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης στην συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα κόντρα στο Βέλγιο.

Θυμίζουμε πως και το 2019 στο Παγκόσμιο Κύπελλο είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον Κώστα Σλούκα να ταξιδεύει μόνος του για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή. Επιπλέον η αποστολή της Εθνικής μπορεί να αποτελείται από 13 ή ακόμα και 14 παίκτες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ