ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Νικ Καλάθης δήλωσε "παρών" για το EuroBasket 2022 και ακόμη δύο μεγάλες διοργανώσεις

Εθνική Ελλάδας: Ο Νικ Καλάθης δήλωσε "παρών" για το EuroBasket 2022 και ακόμη δύο μεγάλες διοργανώσεις
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Νίκος Ζήσης επισκέφτηκαν τον Νικ Καλάθη στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Μπαρτσελόνα, με τον ομογενή πόιντ γκαρντ να τους ενημερώνει πως έχει την πρόθεση/διάθεση να συμμετέχει στις μεγάλες διοργανώσεις με την Εθνική Ελλάδας μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Τα ευχάριστα νέα για την Εθνική Ελλάδας διαδέχονται το ένα το άλλο, με την πρόσληψη του Δημήτρη Ιτούδη να δημιουργεί τους καλύτερους οιωνούς για τη συνέχεια. Το πρωί της Παρασκευής 1 Απριλίου, ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Νίκος Ζήσης επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Μπαρτσελόνα, για να συνομιλήσουν με τον Νικ Καλάθη.

Θέμα συζήτησης, τι άλλο; Η παρουσία του ομογενούς πόιντ γκαρντ τόσο στο EuroBasket 2022 όσο και στις υπόλοιπες προσεχείς μεγάλες διοργανώσεις (βλ. Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και Ολυμπιακοί Αγώνες 2024).

Εκεί λοιπόν, ο Νικ Καλάθης εξέφρασε την ξεκάθαρη πρόθεση/διάθεσή του να δίνει το "παρών" στο εθνικό κάλεσμα για τουλάχιστον ακόμη μια τριετία, ήτοι μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο 33χρονος πλεϊμέικερ έχει καταδείξει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη για τα εθνικά χρώματα, όντας ανελλιπώς πιστός στο κάλεσμα.

Ο Νικ Καλάθης έχει συμπληρώσει μια δεκαπενταετία στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, όντας μάλιστα μέλος της Εθνικής Ανδρών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket 2009 της Πολωνίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ